Meer informatie?

bel 070 7640500


ICT Totaal beheer


Standby Automatisering zorgt ervoor dat uw IT optimaal functioneert, indien gewenst voor een vast bedrag per maand. Die maximale zekerheid kunnen we u bieden door een aantal belangrijke diensten samen te voegen in een allesomvattend aanbod.

Door een vaste prijs te bieden kunt u de kosten voor ICT-beheer goed en duidelijk inzichtelijk maken en komt u niet meer voor verrassingen te staan.

 

Uw belang is ons belang

Maar misschien is wel het belangrijkste dat onze belangen hetzelfde zijn. Als tegenhanger van “uurtje-factuurtje” of strippenkaart, waarbij immers uw probleem de omzet van de dienstverlener is, is Standby Automatisering door een vast tarief gebaat bij een optimaal werkende IT. Daarom zorgen wij voor een optimale configuratie en doen we er alles aan om problemen te voorkomen.

 

Proactief systeem- en werkplekbeheer op afstand

Middels onze IT management oplossingen houden wij uw IT omgeving nauwlettend in de gaten.Hierdoor kunnen wij in veel gevallen actie ondernemen voordat een gebruiker een storing ervaart en hiermee voorkomen dat er uitval is van bedrijfskritische processen of dat er gegevens verloren gaan. U kunt hierbij denken aan het controleren van back-ups en de status van beveiligingssoftware, maar ook kan er bijvoorbeeld in de gaten worden gehouden of er nog voldoende toner cartridges op voorraad zijn.

Tijdens regelmatige routinecontroles door onze medewerkers wordt ook de ‘human toch’ gecontroleerd; reageert het systeem zoals verwacht mag worden en hoe is de gebruikerservaring?

 

Onbeperkte helpdesk-beschikbaarheid voor al uw medewerkers

Wanneer uw medewerkers vragen of problemen hebben bij het dagelijkse gebruik van uw IT omgeving, kunnen zij onze professionele helpdesk mailen of bellen.

Indien nodig kunnen onze servicemedewerkers met een druk op de knop medewerking verlenen en het probleem of het vraagstuk van uw medewerker oplossen.

 

Optioneel periodiek beheerder bij u op locatie

Indien gewenst komt er periodiek een systeembeheerder op locatie op vastgestelde dagen van de week of maand. Tijdens dit bezoek kan bijvoorbeeld aan een lijst met punten/wensen worden gewerkt, systeembeheer op locatie worden uitgevoerd of de kennis van de beheerder voor een consult worden geraadpleegd.

 

Maximale zekerheid

Door middel van proactieve monitoring houdt ons IT management systeem in de gaten of uw systemen voldoende zijn gepatched, of er zich geen hardwarestoringen voordoen, of de beveiligingssoftware up-to-date is en of de backup goed gelukt is.

In geval van calamiteiten is er indien nodig (gegarandeerd) een systeembeheerder binnen een afgesproken tijd op locatie om assistentie te verlenen om uw IT omgeving weer zo snel mogelijk volledig functionerend te krijgen.

 

Vaste lage prijs per maand

Al onze diensten bieden wij u aan voor een vaste lage prijs per maand. Hierdoor weet u vooraf wat het beheer en onderhoud van uw IT omgeving kost.

 

24×7 monitoring van uw systemen

Ons IT management systeem controleert al uw servers, bedrijfskritische processen, netwerkapparatuur, printers, etc. op een perfecte werking; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Zodra een proces een afwijking vertoont, een limiet nadert of zich er bijvoorbeeld een hardware matig defect voordoet, wordt er automatisch een signaal afgegeven waardoor de juiste medewerker direct actie onderneemt en zodoende mogelijke uitval veelal voor kan zijn zodat de overlast minimaal kan blijven.

 

Meer weten? Bel 070 – 7640500 of mail naar info@standbyautomatisering.nl